(Video) Gara-gara Kek Mewah Datuk Aliff Syukri, Netizen Bongkar Siapa Pembuat Kek Sebenar.

 

Baru-baru ini telah tular sambutan hari lahir Usahawan kosmetik yang terkenal iaitu Datuk Seri Aliff Syukri Kamaruzzaman yang bertemakan Bollywood.Yang menarik minat semua hadirin yang datang adalah keknya yang berunsurkan mewah rumah banglo dan berlampu.A post shared by STV (@sweettoothville) on

😍😍😍

A post shared by STV (@sweettoothville) on

Mewah dan menarik keknya.Namun,bukan sahaja Datuk Aliff Syukri yang menempah kek tersebut.Malahan ramai artis turut menempah kek daripada sweettoothville antara artis yang menempahnya adalah Nora Danish,Lisa Surihani,Anzalna,Ahmad Idham Dan Nelydia Senrose.

Bukan sahaja artis yang menempah kek untuk sambutan hari jadi malahan untuk sambutan hari ulang tahun perkahwinan,kek perkahwinan dan juga event-event lain juga turut buat seperti harian metro pernah menempah kek daripada sweettoothville.

Menarik bukan? Keknya juga ada beberapa jenis antaranya adalah Cake berlampu,cake berpusing,cake berlagu,3d cake dan sculpture cake. Sangat-sangat menarik bukan untuk anda yang ingin menempah boleh lah tengok intagram https://www.instagram.com/sweettoothville/ dan facebook Sweettoothville https://www.facebook.com/SweetToothVille/

Jom kita lihat gambar-gambar kek tersebut..Rata-rata yang suka kek mereka adalah kalangan artis dan media. Malahan Yang menariknya lagi,pelbagai jenis kek yang anda mahukan pasti Sweettoothville akan laksanakan macam mana sekalipun. Kanak-kanak pasti suka dan menarik perhatian mereka.

bukan? Boleh hubungi mereka juga untuk sebarang tempahan 0192225410.
Malahan yang menjadi viral dan ramai yang suka adalah kek durian. Dah macam buah durian betul kalau melihatnya.

-www.kakishare.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *